Bevers (5-7 jaar)

Welkom bij de Bevers van Scouting Tarcisius Ede!

Maak kennis met het magische dorp Hotsjietonia en ontdek wat voor avonturen er allemaal te beleven zijn! Onze ervaren leiding zorgt voor een veilige omgeving. Alle leidinggevenden zijn getraind en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag

Opkomst is op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Heeft u vragen of wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. We verwelkomen jullie graag!

Themaspel

Welkom bij het avontuurlijke dorp Hotsjietonia, waar alles mogelijk is en de fantasie de grenzen vervaagt!

Als Bever krijg jij de kans om samen met Stuiter en de andere bewoners van Hotsjietonia te spelen, leren en ontdekken. Zo ga je knutselen met Keet en Fleur Kleur, leer je de natuur kennen met Bas Bos en Rebbel en maak je kennis met andere landen bij Sterre en Steven Stroom.

Spelenderwijs leren

In Hotsjietonia staat plezier voorop en worden belangrijke vaardigheden spelenderwijs ontwikkeld. Je leert samenwerken, knopen leggen, vuur maken en nog veel meer! En het mooiste is: alle activiteiten zijn afgestemd op jouw leeftijd en niveau.

Door de verschillende activiteitengebieden is er elke week iets nieuws te ontdekken en blijft het programma afwisselend en uitdagend. Bij de Bevers van Scouting Tarcisius Ede ben je in goede handen: onze ervaren en enthousiaste leiding zorgt ervoor dat jij je bij ons thuis voelt.

Leiding: Ilja, Anne Marie en Irma

Wet

‘Ik ben een bever. Wat bevers doen, doen we samen.’

Belofte

‘Ik beloof mijn best te doen een goede bever te zijn. Samen te spelen en samen te delen.’