De Club van 100

De club van alle mensen die Tarcisius een warm hart toedragen.

De missie van De Club van 100 is het betrekken en verbinden van alle (oud)leden en andere personen die Tarcisius een warm hart toedragen en op deze manier een steentje bij willen dragen aan het ondersteunen van de vereniging, haar leden en haar vrijwilligers.

Met je lidmaatschap van deze club support je de vereniging, blijf jij op de hoogte van alle toffe dingen die Tarcisius doet en ben je uitgenodigd voor de leukste groepsactiviteiten!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een eigen zitplek in de kampvuurkuil! Je krijgt een eigen aluminium plaatje met jouw naam en de startdatum van je lidmaatschap!
  • Uitnodiging voor de volgende activiteiten: De zomerkamp presentaties, Boerenkool fuif, Sint Joris BBQ/kampvuur en het Pieperfeest.
  • Bij het opzeggen van je lidmaatschap krijgt jouw aluminium plaatje een einddatum erop en wordt hij vereeuwigd in de blokhut.

Nu tijdelijk voor slechts €100,- per jaar!
De club van 100 maakt elk jaar met Pieperdag bekend waar het geld van hun donatie heen gaat. Wel waarderen zij het als er input is vanuit de groep en daarom staat er een ideeënbus bij de ingang.


De spelregels:

  1. Deelname is per kalender jaar: 1 Januari tot 31 december.
  2. Wanneer je je aanmeldt vóór overvliegen van het huidig kalenderjaar wordt dat gezien als een volledige deelname voor dat kalender jaar en wordt de afschrijving direct geregeld.*
  3. Wanneer je je aanmeldt ná het overvliegen zien we dat als een aanmelding voor het volgend kalenderjaar en vindt de eerste afschrijving plaats in Januari van het volgend kalenderjaar.**
  4. Deelname is per kalenderjaar en dus niet per maand. Restitutie is niet mogelijk.
  5. Opzegging uiterlijk 1 kalendermaand voor aanvang van het nieuwe jaar.

*Voorbeeld 1. Nieuw lid meldt zich op 1 mei 2021 aan. Dit is voor het overvliegen en dus wordt de aanmelding beschouwd als een aanmelding voor 2021. De afschrijving van het lidmaatschap wordt bij de inschrijving gedaan.

**Voorbeeld 2. Nieuw lid meldt zich op 1 november 2021 aan. Dit is na het overvliegen en dus wordt de aanmelding beschouwd als een aanmelding voor 2022. De afschrijving van het lidmaatschap zal plaatsvinden in januari 2022.

Aanmelden
    Ben je nog geen Lid? vul dan hier je contact gegevens in: