De Club van 100%

De club van alle mensen die Tarcisius een warm hart toedragen.

De missie van De Club van 100% Tarcisius is het betrekken en verbinden van alle (oud)leden en andere personen die Tarcisius een warm hart toedragen, maar het lastig vinden om op een andere manier een steentje bij te dragen zoals vrijwilliger, klusser of wat dan ook.

Met je lidmaatschap van deze club support je de vereniging, blijf jij op de hoogte van alle toffe dingen die Tarcisius doet en ben je uitgenodigd voor de leukste groepsactiviteiten!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een eigen zitplek in de kampvuurkuil! Je krijgt een eigen aluminium plaatje met jouw naam en de startdatum van je lidmaatschap!
  • Uitnodiging voor de volgende activiteiten: De zomerkamp presentaties, Boerenkool fuif, Sint Joris BBQ/kampvuur en het Pieperfeest.
  • Bij het opzeggen van je lidmaatschap krijgt jouw aluminium plaatje een einddatum erop en wordt hij vereeuwigd in de blokhut.

Wat kost het?
€100,- per jaar
De club van 100% maakt elk jaar met Pieperdag bekend waar het geld van hun donatie heen gaat. Wel waarderen zij het als er input is vanuit de groep en daarom staat er een ideeënbus bij de ingang.

Aanmelden