Contact

contactformulier 

Als u vragen heeft over onze groep, onze activiteiten, of als u op zoek bent naar meer informatie over lidmaatschap, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de informatie die u nodig heeft.

U kunt ons bereiken via onderstaand formulier. Daarnaast kunt u ons ook vinden op sociale media, waar wij regelmatig updates delen over onze activiteiten en evenementen. Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter om op de hoogte te blijven.

Wij horen graag van u en staan altijd open voor feedback en suggesties.  Vertrouwenspersoon

  Loop je ergens tegen aan? Wil je in vertrouwen je verhaal doen? Neem contact op met de vertrouwenspersoon via het onderstaande formulier.

  Bij Scouting Tarcisius is er ten alle tijden een vertrouwenspersoon. Deze functie wordt op dit moment ingevuld door Loes Dijker. De vertrouwenspersoon heeft een onafhankelijke rol. Zij is niet actief betrokken bij de vereniging maar wel benoemd, volgens het huishoudelijk reglement, door de groepsraad en in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG).


  Werkwijze

  Als er iets speelt binnen de vereniging, tijdens de opkomsten of elders, is de eerste stap altijd om eerst contact op te nemen met de betreffende leiding of het bestuur.

  Als dat echter, om wat voor reden dan ook, niet gewenst is, kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Deze biedt een luisterend oor en kan meedenken over oplossingsrichtingen zonder de zaak over te nemen. Op deze manier is de vertrouwenspersoon een schakel in het bieden van een veilig spel voor al onze jeugdleden. Kom via het formulier hieronder in contact met Loes.


  Landelijk Vertrouwenspersoon

  Soms kom je er zelfs bij onze eigen vertrouwenspersoon niet uit. Als je ergens tegenaan loopt of in vertrouwen je verhaal wil doen, kun je contact opnemen met de landelijke vertrouwenspersoon via: landelijkvertrouwenspersoon@scouting.nl