Groepsbestuur van Scouting Tarcisius Ede

Het groepsbestuur van Scouting Tarcisius bestaat uit zes mensen. Samen dragen zij er zorg voor dat er op verschillende vlakken structuur is en blijft binnen de vereniging. Het bestuur ondersteunt de leiding in het ondersteunen en bieden van kwaliteit van het scoutingspel. Even voorstellen.

Voorzitter
Sinds 18 november 2019 is Ben (voorzitter) en Elisa (vice-voorzitter). Ben zijn zoon zit bij de Sioniehorde en daarnaast is hij fanatiek klusser. Elisa haar zoon zit eveneens bij de Sioniehorde en is al jaren betrokken bij onze vereniging. Tot november 2022 loopt voor beide de termijn. 

Penningmeester
Jos is vanaf maart 2017 penningmeester van de vereniging. Hij blijft in principe in functie tot maart 2020. Jos is vader van een jeugdlid, heeft al eerder bijgedragen aan het klusteam tijdens NL Doet.

Groepsbegeleiders
Annamien is in de groepsraad van november 2019 gekozen als groepsbegeleider. Annamien is jaren lang leiding geweest bij de Scouts. Ze kent de vereniging en het scoutingleven door en door. Jonne is ook in de groepsraad van november 2019 gekozen en vanaf jongs af aan betrokken bij Scouting. De functie vervullen ze dus samen. 

Secretaris
Maureen is in december 2015 verkozen als secretaris van de groep. In november 2018 is Maureen herkozen voor haar 2e termijn. Dat betekend dat ze aan blijft tot november 2021. Naast de bestuursfunctie is zij lid van de Eigenheimers.

Algemeen bestuurslid 
Arwen is algemeen lid van het verenigingsbestuur sinds maart 2019. Arwen richt zich in haar functie vooral op de vrijwilligers van onze verenging. Arwen is ook algemeen lid van het bestuur van Scouting Nederland. Binnen de Tarcisius is ze ook leiding bij de Scouts. 

Vragen, opmerkingen of een keer komen kijken? Neem contact met ons op.