Inschrijfformulier Scouting Tarcisius

  Contactgegevens nieuw lid
  Alleen personen binnen Tarcisius die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals penningmeester, leidingteam, ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.  Wij vragen hier 2 verschillende personen op te geven zodat wij in geval van nood altijd iemand kunnen bereiken.
  Betalingsgegevens  Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.


  Beeldmateriaal
  Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze speltak. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Daarvoor hebben wij graag uw toestemming!


  Ouderparticipatie & Ouderbetrokkenheid
  Onze vereniging draait 100% op vrijwilligers. Er zijn verschillende groepen van ouders en leden die zich vol passie inzetten. Door het verenigen van kennis, kunde en gezelligheid zijn deze groepen erg leuk om aan mee te werken. Samen dingen bedenken, aanpakken en tot uitvoer brengen zorgt voor een fijne plek voor iedereen.

  Kijk ook eens op de vacature pagina of er iets leuks voor u tussen zit!


  Scouting Magazine
  Elk kwartaal wil ik het Scouting Magazine ontvangen, boordevol gave reportages, leuke vacatures voor bijvoorbeeld evenementen en belangrijke informatie voor jou en je speltak. In het Scouting Magazine zijn ook de katernen Beverpost (bevers, 5-7 jaar), Scouty (welpen, 7-11 jaar), Flitz (scouts, 11-15 jaar), IXIXEL (explorers, 15-18 jaar) en Tijdrover (roverscouts, 18-21 jaar) te vinden.