Inschrijfformulier Scouting Tarcisius

  Contactgegevens nieuw lid

  ManVrouw

  Alleen personen binnen Tarcisius die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals penningmeester, leidingteam, ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.  Wij vragen hier 2 verschillende personen op te geven zodat wij in geval van nood altijd iemand kunnen bereiken.
  Betalingsgegevens
  Beeldmateriaal
  Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze speltak. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Daarvoor hebben wij graag uw toestemming!


  Ouderparticipatie & Ouderbetrokkenheid
  Onze vereniging draait 100% op vrijwilligers. Er zijn verschillende groepen van ouders en leden die zich vol passie inzetten. Door het verenigen van kennis, kunde en gezelligheid zijn deze groepen erg leuk om aan mee te werken. Samen dingen bedenken, aanpakken en tot uitvoer brengen zorgt voor een fijne plek voor iedereen.

  Kijk ook eens op de vacature pagina of er iets leuks voor u tussen zit!


  Scouting Magazine
  Elk kwartaal ontvangt u het Scouting Magazine boordevol gave reportages, leuke vacatures voor bijvoorbeeld evenementen en belangrijke informatie voor jou en je speltak. In het Scouting Magazine zijn ook de katernen Beverpost (bevers, 5-7 jaar), Scouty (welpen, 7-11 jaar), Flitz (scouts, 11-15 jaar), IXIXEL (explorers, 15-18 jaar) en Tijdrover (roverscouts, 18-21 jaar) te vinden.

  wilt u deze niet meer ontvangen kunt u dit zelf aangeven in SOL.