Inschrijfformulier Scouting Tarcisius  Contactgegevens nieuw lid

  ManVrouwNon-binair

  Alleen personen binnen Tarcisius die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals penningmeester, leidingteam, ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.  Wij vragen hier twee verschillende personen op te geven zodat wij in geval van nood altijd iemand kunnen bereiken.


  Betalingsgegevens


  Beeldmateriaal
  Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze speltak. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Daarvoor hebben wij graag uw toestemming!
  Ouderparticipatie & Ouderbetrokkenheid
  Onze vereniging draait 100% op vrijwilligers. Er zijn verschillende groepen van vrijwilligers die zich inzetten voor Tarcisius. Door het verenigen van kennis, kunde en gezelligheid zijn deze groepen ook erg leuk om aan mee te werken. De inzet van ouders bij diverse projecten zorgt voor een fijne en veilige plek voor de jeugdleden en houdt de contributie laag voor iedereen. Wij verwachten hierbij uw hulp, verantwoordelijkheid en gezelligheid.


  Scouting Magazine
  Elk kwartaal ontvang je het Scouting Magazine boordevol gave reportages, leuke vacatures voor bijvoorbeeld evenementen en belangrijke informatie voor jou en je speltak. In het Scouting Magazine zijn ook de katernen Beverpost (bevers, 5-7 jaar), Scouty (welpen, 7-11 jaar), Flitz (scouts, 11-15 jaar), IXIXEL (explorers, 15-18 jaar) en Tijdrover (roverscouts, 18-21 jaar) te vinden.

  Wil je deze niet meer ontvangen kunt u dit zelf aangeven in SOL.

  Laat leeg indien niet van toepassing.