KERSTPOST

Alle kerstpost in Ede voor maar €0,40 per poststuk!

De kerstpost inleverpunten zijn gesloten. We sorteren nu de post en bezorgen dit zaterdag 21 december 2019. 

Mogen we in 2020 ook uw kerstpost bezorgen? Mail naar kerstpost@tarcisius-ede.nl, dan sturen wij u een herinnering eind 2020. 


Kerst staat alweer voor de deur. Daarbij horen natuurlijk kerstkaarten! Ook dit jaar bezorgen we weer alle kerstpost binnen postcode 6711 t/m 6718 voor maar 40 cent per poststuk.

Van 2 t/m 18 december kan er post worden ingeleverd bij één van de 18 inleveradressen. Hier zal het poststuk worden voorzien van een echte Scouting Tarcisius Ede kerstpostzegel en op 21 december 2019 door onze leden worden bezorgd. Met de opbrengst van deze actie, kan onderhoud van het gebouw en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we, ook in 2020, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Onder de inleveradressen zijn dit jaar ook 7 winkels. Oa. bij Juwelier Ploeger in het centrum van Ede, Het Dierenparadijs op winkelcentrum Bellestein en Avablooms winkelcentrum parkweide, kan post worden ingeleverd.

Voor het 6e jaar oprij bezorgen wij de kerstpost in Ede. Alles binnen postcode 6711 t/m 6718 voor maar 40 cent per kerstkaart.

Inleveradressen

6711 67126713
671467156716
67176718 

Veelgestelde vragen

Ik ben postzegelverzamelaar, en wil graag zegels bestellen voor mij verzameling. Kan dat?
Ook postzegel-verzamelaars kunnen zegels bij ons afnemen. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Woont u buiten Ede en heeft u de zegels liever per post? Neem even contact op met onze kerstposthelpdesk via kerstpost@tarcisius-ede.nl

Ik ben van plan een grote hoeveelheid post in te leveren, hoe gaat dat?
Ook bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen kunnen kerstpost inleveren. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Heeft u een factuur nodig, mail dan even met de kerstposthelpdesk via kerstpost@tarcisius-ede.nl. We kunnen de post ook bij u ophalen. Neem dan even contact op met de kerstposthelpdesk via kerstpost@tarcisius-ede.nl 

Halen jullie ook post op? bij bijv. slecht ter been.
Natuurlijk, dat doen wij als echte scouts voor u. Mail naar kerstpost@tarcisius-ede.nl voor het maken van een afspraak.


Vragen of opmerkingen

Mail gerust met onze kerstposthelpdesk via kerstpost@tarcisius-ede.nl