Lidmaatschap opzeggen

Lidmaatschap opzeggen Scouting

Het spijt ons te horen dat je overweegt om je lidmaatschap bij Scoutinggroep Tarcisius Ede wilt opzeggen. Voor dat je definitief afscheid van ons neemt, willen we je graag nog even herinneren aan de voordelen van Scouting. Je kunt via Scouting geweldige vaardigheden ontwikkelen, je kunt er nieuwe vrienden maken en je doet onvergetelijke ervaringen opdoen. Als er specifieke zorgen of problemen zijn die je ervan weerhouden om lid te blijven, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of we deze problemen kunnen oplossen.


Toch uitschrijven

Het proces van uitschrijven willen we uiteraard zo soepel mogelijk laten verlopen.

Opzegging van het lidmaatschap van de vereniging moet uiterlijk één maand voor de afloop van het laatste kwartaal van lidmaatschap gebeuren. De contributie wordt gerekend tot het eind van het kwartaal dat het lid heeft aangegeven voor het laatst te willen meedraaien.

Voorbeeld: wanneer een lid wil stoppen vanaf 1 januari. Dan moet de opzegging vóór 1 december bij de leiding en ledenadministratie bekend zijn. Dan wordt de contributie van het eerste kwartaal van het nieuwe jaar (vanaf januari) niet meer afgeschreven.


    Ik wil opzeggen bij:


    We willen je bedanken voor de tijd die je hebt doorgebracht bij Scoutinggroep Tarcisius! We wensen je veel succes in de toekomst. Wie weet zien we je in de toekomst weer terug bij Scouting!