Roverscouts

OHIO-Stam

Misschien wel de leukste speltak van heel Tarcisius... De OHIO Stam!

De OHIO Stam Staat voor gezelligheid. Deze speltak bestaat uit jongvolwassenen tussen de 18 en 22 jaar. Tijdens de opkomsten op vrijdagavond is eigenlijk alles mogelijk, als de groep het maar leuk vindt. Van bowlen tot hutten bouwen of in een woonwijk verstoppertje spelen. Niet alleen in Ede is de OHIO Stam actief, maar ook bij bijvoorbeeld greppeltochten en natuurlijk de Fundays, hét hoogtepunt van het jaar. De stam draait met een eigen bestuur. Daarnaast wordt de OHIO Stam, ondanks grote volwassenheid geholpen door een Stamadviseur, die in zijn wijsheid de Stam in de goede richting adviseert waar dat nodig is.  

Vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. 

Belofte

'Ik beloof mijn best te
doen een goede
roverscout te zijn. Iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil samen met anderen het goede zoeken en bevorderen. Ik wil de kansen die ik krijg benutten, door zo goed mogelijk om te gaan met de middelen die mij ter beschikking staan. Ik wil ontdekken op welke manier ik een bijdrage kan leveren aan de samenleving, zowel binnen als buiten Scouting. Jullie kunnen op mij rekenen.'

Fotoboek

   

    

Bekijk het fotoboek via 

fotoboek.tarcisius-ede.nl ->

 

Vanwege privacy redenen is ons fotoboek alleen te bekijken na inloggen. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn te vinden in de nieuwsbrief en te verkrijgen via de speltakleiding.

Vragen, opmerkingen of een keer komen kijken? Neem contact met ons op.