Verhuur informatie

Clubhuis – De Wildenburg

31 verhuur recensies

75 gasten – 5 ruime lokalen – ruime keuken – 3 douches – 3 toiletten – 1 mindervalide toilet

Ons gebouw is perfect voor scoutinggroepen, scholen, kerken, etc. Let op: ons gebouw is niet te huur voor feesten, partijen en studenten.

In normale weekenden worden er opkomsten gedraaid. Dit is wekelijks op vrijdag van 19:00 tot 22:00 en zaterdag van 09:00 tot 13:00. Om de week ook elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 en in de oneven weken op donderdag van 18:30 tot 21:30 uur. Van huurders wordt verwacht dat zij niet aanwezig zijn op de locatie tijdens deze opkomsten.

Lees alles over de tarieven en toffe omgeving of bekijk de beschikbaarheid. Heb je hierna nog vragen over? Neem contact op met onze verhuurcoördinator!

Wij verhuren niet aan studie- en studentenverenigingen.

Tarieven:

Scouts:
€5,00 p.p.p.n. | Minimaal €125,00 per dag/nacht.
Niet-scouts:
€6,00 p.p.p.n. | Minimaal €150,00 per dag/nacht.

Gas, water en elektra
Wordt achteraf verrekend met de borg.
Afval
Voor het verwerken van huishoudelijk afval wordt €5,00 per dag/nacht in rekening gebracht.
Gratis WiFi
Vraag verhuurder om het wachtwoord.
Toeristenbelasting
€1,22 per persoon per overnachting (Deelnemers en begeleiders van scoutinggroepen en scholen zijn vrijgesteld van toeristenbelasting in Ede).

Verhuur – Scouting Tarcisius Ede

Ons clubhuis is gelegen aan de rand van Ede en is omgeven door veel groen en natuur. Het clubhuis biedt slaapruimte voor maximaal 75 personen en beschikt over een ruime keuken en sanitaire voorzieningen. Voor alle ramen hangen verduisterende gordijnen zodat elk lokaal als slaaplokaal kan functioneren.

Het gebouw is ook zeer geschikt voor mindervaliden. Het is voorzien van een extra grote sanitair ruimte (douche, wastafel, toilet). Alle deuren zijn 90 cm breed en drempelloos.

Naast de binnenruimte is er ook veel buitenruimte beschikbaar. Zo hebben we een groot grasveld en een kampvuurkuil waar gezellige avonden rond het kampvuur kunnen worden georganiseerd. Er is er een groot bos en heidegebied in de buurt. Die nodigen uit tot het maken van mooie wandelingen, hikes en fietstochten.


Direct naast ons terrein ligt een groot grasveld en een “wild” terrein. Beiden zijn voor huurders beschikbaar.


Spelruimte 0.2
Spelruimte 0.2
Spelruimte 0.2
Spelruimte 0.2
Spelruimte 0.3
Spelruimte 0.3
Spelruimte 0.3
Spelruimte 0.3
Spelruimte 0.4
Spelruimte 0.4
Spelruimte 0.4
Spelruimte 0.4
Spelruimte 1.1
Spelruimte 1.1
Spelruimte 1.1
Spelruimte 1.1
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
Keuken
Mindervalide toilet
Mindervalide toilet
Sanitaire ruimte
Sanitaire ruimte
Sanitaire ruimte
Toilletten
Sanitaire ruimte
Douches
Begane grond
Begane grond

Verdieping
Verdieping
Buitenterrein
Buitenterrein

spelruimte 1.2 en de grijze gebieden worden niet mee verhuurt.Beschikbaarheid


verhuur

Verhuur aan scholen

Het gebouw van Tarcisius is een uitstekende locatie voor scholen die op zoek zijn naar een geschikte plek voor een schoolkamp. Omdat het gelegen is in een rustige omgeving met veel groen heeft het een ontspannen en natuurlijke sfeer.

Het gebouw zelf is goed onderhouden en biedt veel ruimte en faciliteiten voor groepen. Er zijn verschillende slaapzalen, een grote keuken en eetruimte, sanitaire voorzieningen, net als een aantal recreatieruimtes.

Tarcisius ligt centraal in het land, op de Veluwe, met een speelbos naast het terrein en de heide op loopafstand. Dit sluit al goed aan bij de behoefte binnen het onderwijs aan een veilig en natuurlijk omgeving.

Maar er is meer! In de directe omgeving van het scoutinggebouw van Tarcisius zijn er veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten en teambuilding zoals wandelen, kanoën of mountainbiken. Daarom is het gebouw ook zeer geschikt voor scholen die op zoek zijn naar een combinatie van educatie en avontuur.

Tot slot biedt het scouting gebouw van Tarcisius een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is een betaalbare optie voor scholen die op zoek zijn naar een kamplocatie, zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op comfort en faciliteiten.

Samengevat is het gebouw van Tarcisius is een ideale locatie voor scholen die op zoek zijn naar een geschikte plek voor een kamp. Het biedt een mooie omgeving, veel faciliteiten, duurzaamheid en avontuur, en dat alles voor een goede prijs.