Welpen

Sioniehorde (jongens)

Welkom in de Jungle! Wij zijn de Sioniehorde, een wolvengroep die bestaat uit stoere jongens van 7 t/m 11 jaar. Elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur doen wij gave activiteiten, waarbij het Jungle Boek centraal staat. Net als de wolvenwelpen in de Jungle leren de welpen om samen te spelen en de natuur te waarderen en gebruiken. Elke zaterdag doen we diverse activiteiten zoals hutten bouwen, uitdagende spelletjes, expedities naar het bos of op de hei, kampvuur stoken, koken of halen grappen uit. We beleven heel veel spannende avonturen; bijvoorbeeld tijdens een wereldreis, de jacht op aliëns, een undercover-missie met James Bond en en nog veel meer! Dit is slechts een greep uit alle leuke dingen die de kinderen doen!
Welpen zijn stoere kinderen die gek zijn op avontuur, vies worden als grootste hobby hebben en graag samen actief bezig zijn!

Het leidingteam bestaat uit: Koning Louis (Robin) en Mathilde.

  

Tonttuhorde (meisjes)

Hyvää päivä! Wij zijn de meisjeswelpen! Ooit werden wij de kabouters genoemd, en 'tonttu' is daarvoor het Finse woord. De speltak is voor meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. Wij spelen elke zaterdagochtend met onze wolvenhorde in de jungle! Net als de wolvenwelpen in het Jungle Boek leren de welpen om samen te spelen en de natuur te waarderen en te gebruiken. Welpen zijn kinderen die gek zijn op avontuur! De opkomsten bestaan uit uitdagende spelletjes, op expeditie door de jungle, knutselen, hutten bouwen, kampvuur stoken, koken en nog veel meer! Het hoogtepunt voor de kinderen (en de leiding!) zijn de 2 weekendkampen en natuurlijk het zomerkamp. Samen gaan we op ontdekking, beleven allerlei gave, gekke en leuke avonturen en we laten zien hoe stoer meiden kunnen zijn! Houd jij van het buitenleven, heb je een broek die je écht nog eens lekker vies wilt maken, wil je graag meer leren dan rekensommetjes en taalregels, én noem jij jezelf een meisje? Dan zoeken we jou!

Leiding: Danielle, Lynn, Demi en Sjors 
Opkomst: Zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur

Wet en belofte

Wet

Een welp speelt samen
met anderen in de jungle.
Een welp is eerlijk, vriendelijk en zet door.
Een welp zorgt goed voor de natuur.

Belofte

Ik beloof mijn best te doen een goede welp te zijn.
Iedereen te helpen waar ik kan,
en me te houden aan de welpenwet.

Dit gaan we binnenkort beleven

zaterdag 11 april 10:00 t/m 12:00
Tonttuhorde: Afgelast: Paaseitjes zoeken met Sjors
zaterdag 18 april 10:00 t/m 12:00
Tonttuhorde: Afgelast: St Jorismars
zaterdag 25 april 10:00 t/m 12:00
Tonttuhorde: Groepsvakantie
zaterdag 2 mei 10:00 t/m 12:00
Tonttuhorde: Afgelast: Huisjes bouwen

Vragen, opmerkingen of een keer komen kijken? Neem contact met ons op.