Welpen (7-11 jaar)

Bij Tarcisius hebben we twee groepen: de Tonttuhorde (de meisjeswelpen) en de Sioniehorde (de jongenswelpen). Lees ook ons beleid op inclusiviteit. Wekelijks onderneem je samen met de andere welpen uitdagende activiteiten, onder begeleiding van een enthousiast en goed opgeleid team van vrijwilligers die allemaal in het bezit zijn van Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Elke week ziet de opkomst er weer anders uit, want als welp doe je veel verschillende activiteiten! Denk bijvoorbeeld aan fikkie stoken, speurtochten, pionieren, knutselen, sport & spel, toneel, klimmen en zwemmen. Veiligheid staat altijd voorop.

Twee keer per jaar is er een weekendkamp en er is een week zomerkamp. Dit vindt meestal plaats in de eerste week van de zomervakantie van de basisschool regio midden. Neem contact met ons op om een keer te komen kijken.

Welpen Sionie en -Tonttuhorde

Elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Tonttuhorde (meisjeswelpen): Claartje, Naomi, Beau & Luuk

Sioniehorde (jongenswelpen): Anne, Nathan, David & Enrico

Themaspel

Bij de Welpen spelen ze in het Junglebook. Dit thema is gebaseerd op het bekende boek van Rudyard Kipling en neemt de Welpen mee op avontuur in de jungle, waar ze samen met Mowgli en zijn dierenvrienden de spannendste avonturen beleven.

Door het Junglebook-thema leren de Welpen op een leuke en uitdagende manier belangrijke vaardigheden en waarden. Ze ontwikkelen hun creativiteit, leren samenwerken en krijgen meer zelfvertrouwen. Het thema biedt een unieke en avontuurlijke ervaring die de Welpen nog lang zal bijblijven.

Wet

Een welp speelt samen
met anderen in de jungle.
Een welp is eerlijk, vriendelijk en zet door.
Een welp zorgt goed voor de natuur.

Belofte

Ik beloof mijn best te doen een goede welp te zijn.
Iedereen te helpen waar ik kan,
en me te houden aan de welpenwet.